We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. In onze privacy statement leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen. Lees meer in onze Disclaimer.

JM Building Services - шаблон joomla Продвижение
A A A

Alle Ramen en deuren worden door Koen zorgvuldig opgemeten, men kan een keuze maken tussen:  

 

PVC: Schuco PVC:

Koen werkt  met de PVC  ramen van Schuco want dit heeft zijn redenen:

 

Verasssend elegant:

Met schuco pvc kiest u voor onderhoudsvriendelijkheid. Bovendien zijn Pvc ramen en deuren van  schuco verassend elegant. Standaard wordt er gewerkt met schuco new inside beslag, waarbij de scharnieren van de ramen in de profielen verwerkt zijn. Pvc  Profielen zijn ook verbazend slank, dit garandeert een hoge lichtinval en een aantrekkelijke vormgeving.

 

De Stijl:

Schuco ramen en deuren biedt u een bijzonder compleet gamma aan in verschillende stijlen, elk met hun eigen uitstraling, van hedendaags tot tijdloos klassiek.

 

Functioneel

 

Retro

 

Kleuren:

Naast het klassieke witte PVC schrijnwerk, heeft u ook keuze uit een gamma houtstruktuur imitaties en de tevens zeer hedendaagse gladde kleuren. 

 

Profielen:

Het 5 – kamer Corona-CT 70 profiel biedt u reeds zeer goede thermische en akoestische waarden, dit tegen een bijzonder gunstige prijs – prestatieverhouding. Door de steeds schaarser en duurder wordende fossiele brandstoffen, hechten bouwers en verbouwers meer belang aan zeer sterk warmte – isolerende ramen en deuren. Schuco ramen en deuren maakt vandaag reeds het buitenschrijnwerk van morgen, met het 6 – kamer systeem Corona – SC82+.

 

Kwaliteit:

Mijn passie voor kwalitiet en service is de garantie voor het jarenlang plezier dat u heeft van de probleemloze en onderhoudsvriendelijke werking van buitenschrijnwerk.

 

Meer info op http://www.adexclusiveline.com/

 

 

 

Hout: 

 

Hout straalt warmte uit en het bezit een hoge isolatiewaarde. Naast kou isoleert hout ook  tegen geluid warmte en wind. Er zijn diverse houtsoorten die voor ramen en deuren gebruikt worden. Hieronder vallen o.a. meranti kleurloos gedrenkt en dient nog geschilderd te worden, afzelia en padock. Allemaal perfect voor buitengebruik

 

Aluminium:  

Voor de aluminium ramen werkt Koen met het merk profel:

 

PROFEL aluminium ramen geven u een warm gevoel. Het PROFEL raamsysteem combineert op een unieke wijze technische productkennis met esthetische verfijning.

 

Voordelen:

• Licht en slank, maar zeer robuust

• grote variatie in kleurschakeringen

• mogelijkheid om aan binnen- en buitenzijde verschillende kleuren toe te passen

• uitgerust met 3 kamers en 3 dichtingen

• gegarandeerd optimale isolatie van geluid en temperatuur

• bescherming tegen inbraak

• grote variatie aan beschikbare modellen

Het visitekaartje van uw woning!

 

Ramen en deuren vormen één decoratief geheel. Niettemin is de deur - in het bijzonder de 'voordeur' - het element bij uitstek om uw creativiteit op los te laten gaan. In het PROFEL-gamma vindt u honderden panelen en deurmodellen met diverse accessoires. Met andere woorden, u krijgt van ons alle tools om van uw deur iets unieks te maken. De deur bepaalt de ziel en de stijl van uw woning.

 

Voor meer info zie www.profel.be