We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. In onze privacy statement leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen. Lees meer in onze Disclaimer.

JM Building Services - шаблон joomla Продвижение
A A A

 

Alle dakconstructies kunnen door Koen probleemloos geplaatst worden!  Het soort hout dat Koen gebruikt is canadese of europese oregon! De oversteken kunnen afgewerkt worden met ceder, padock, trespa of pvc.

 

Indien u wenst dat de dakwerken onmiddellijk na de constructie uitgevoerd worden ( zodat er geen waterinsijpeling mogelijk is), kan hij daar perfect  op inspelen, daar ik ook dakbedekking kan plaatsen, het hangen van de goten en ook het inwerken van de veluxen.

 

De dakpannen kunnen zelf naar eigen smaak gekozen worden, de goten  kan je kiezen uit koper of zink! Indien er veluxen moet geplaatst worden kan  men een keuze maken uit hout of polyurethaan!

 

Een goede dakconstructie, de bekroning van een goede woning!

Een dakconstructie is in de bouwkunde een samenstelling van balken (van hout of staal), regels en bebording die sterk genoeg is om de dakbedekking van een gebouw te dragen en de wind- en/of sneeuwbelasting op te vangen.

 

o   Behalve de weerstand aan wind- en sneeuwbelasting kunnen er ook andere eisen van het dak worden gevraagd:

o   Het begaanbaar zijn van het dak

o   Weerstand tegen belasting van vocht en waterdamp vanuit de onderliggende ruimte

o   Weerstand tegen geluidsbelasting van buiten

o   Weerstand tegen brandoverslag

o   Weerstand tegen regen en stuifsneeuw ter voorkoming van lekkage in de onderliggende ruimt